Astronomisk Forening for Køge Bugt

Fora ASTRO-FORUM ASTROTRÆF OG KLUBSNAK Astronomisk Forening for Køge Bugt

 • Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 14 år, 1 måned siden af camilla. This post has been viewed 946 times
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5847

  camilla
  Deltager
  • Giant

   Jeg vil lige gøre opmærksom på forårsprogrammet for Astronomisk Forening for Køge Bugt, som netop er kommet på hjemmesiden under “program”:

   Vi starter sæsonen for alvor den 28. januar, hvor Holger Bech Nielsen kommer forbi og fortæller om de nye eksperimenter på CERN. I det hele taget bliver en stor del af vores arrangementer næste år afholdt i samarbejde med lokale biblioteker mv, i anledningen af “Astronomiens år 2009”.

   Der er også arrangementer, som ikke står på hjemmesiden. Først og fremmest er stjernekiggeraftener noget som afholdes hos medlemmer, og det går på skift. Der indkaldes via foreningens mailingliste.

   Derudover har vi et foreviserkorps med 10 medlemmer, som i løbet af 2009 vil besøge skoler, lave fortovsastronomi i lokale indkøbscenter, besøge andre foreninger mv med et stjernekigger-roadshow. Vi håber på at få flere foreningsmedlemmer til at melde sig, så året kommer i gang.

   Bor eller arbejder du i Køge Bugt området, så overvej om et medlemskab i foreningen er noget for dig!
  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Emnet 'Astronomisk Forening for Køge Bugt' er lukket for nye svar.