Billeder fra astrotræffet på Stevns

Fora ASTRO-FORUM ASTROTRÆF OG KLUBSNAK Billeder fra astrotræffet på Stevns

 • Dette emne har 3 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 14 år, 3 måneder siden af janni. This post has been viewed 748 times
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2282

  camilla
  Deltager
  • Giant

   Så fik jeg loadet billeder op fra årets astrotræf på Stevns. Som Michael driller med i en anden tråd, var vi afsindigt heldige. Vejrudsigten var ikke god, men det var vejret åbentbart ligeglad med! Vi havde superflot vejr indtil kl 03 lørdag morgen, hvor en regnskylle passerede forbi. Og det nåede endda lige at klare op, så nogle af os fik set solen stå op over Østersøen.

   Lørdag aften var det skyet, men der nåede vi så et par “regnvejrsforedrag” ved deltagerne. Steffen Lindemann fra Astronomisk Selskab fortalte om et projekt med at bygge et radioteleskop til Wieth-Knudsen Observatoriet. Claus Leopold viste film af totaliteten + lidt rejseindtryk fra turen til Novosibirsk den 1. august 2008. Anatoli Coelho viste en “step-by-step” billedserie fra bygningen af hans superflotte observatorium. Og som rosinen i pølseenden fortalte tidligere adjunkt ved Niels Bohr Instituttet Thomas Tauris om pulsarer.

   Derudover var der det normale program med naturvandring og to gange foredrag ved hhv Torben Taustrup og Minik Rosing. Alt i alt et supergodt træf.

   Se billederne her:

   Og var du med på træffet og har nogle billeder, som kan supplere hvad der allerede er, så bare mail dem til mig.

   Mange hilsener, Camilla
   #2288

   hoest
   Deltager
   • Nova

    Hvor er det flotte billeder der er taget på stevns i år
    Et rigtigt godt træf .Håber at se jer alle igen til næste år.

    #2334

    camilla
    Deltager
    • Giant

     Der er kommet lidt flere billeder op i dag, herunder et par enkelte astrofotos. Men der må gerne komme flere billeder fra Stevnstræffet, især astrofotos eller ting der ikke i forvejen “er skudt”.

     #2517

     janni
     • Asteroid

      Ja, det er nogle virkelig flotte billeder!
      Og sikke et fantastisk træf! Det må vi gøre igen til næste år Clap

     Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
     • Emnet 'Billeder fra astrotræffet på Stevns' er lukket for nye svar.