Den tekniske platform

Fora ASTRO-FORUM FORUMNYT, IDEER OG FORSLAG Den tekniske platform

 • Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 5 år, 10 måneder siden af biberadm. This post has been viewed 994 times
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #313286

  biberadm
  Admin
   • Main Sequence

   Lidt om teknikken, der driver dette forum

   Sitet drives af WordPress, men hele forum-logikken er styret af bbPress, som er et selvstændigt og projekt under WordPress’ vinger. bbPress hang i sin tid sammen med BuddyPress, men de to er nu splittet op som to selvstændige plugins. BuddyPress er et ‘community’ plugin, der kan en del mere, end hvad vi strengt taget har behov for her. Derfor har vi heller ikke medtaget det i første runde, for at simplificere migrationen. Men PM-delen (altså den funktion, at man kan sende personlige beskeder til hinanden) ligger bl.a. i BuddyPress-delen. Det var ikke en meget anvendt del i det gamle system, men vi kommer til at genoverveje, hvorvidt PM-delen skal genåbnes her i forummet.

   BbPress er formentlig den opensource forum-platform, der har den stærkeste position i dag, og har i kraft af sin association med WordPress, nok også de bedste fremtidsmuligheder. Der findes tusindvis af plugins, som kan bringes i anvendelser, så udfordringen er som regel mest, hvilken løsning, man skal vælge. Ikke om en løsning findes. Udviklerne holder løbende øje med best practice i andre forum-løsninger.

   Dette er min nye signatur. xx

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Emnet 'Den tekniske platform' er lukket for nye svar.