Indlæg skal godkendes

Fora ASTRO-FORUM FORUMNYT, IDEER OG FORSLAG Indlæg skal godkendes

 • Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 4 år, 3 måneder siden af Torben Taustrup. This post has been viewed 890 times
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #322699

  Torben Taustrup
  Admin
   • Neutron star

   Hej folkens

   Bag denne lidt kryptiske overskrift gemmer der sig et tidligere problem, som især annoncører har haft.

   Indtil for kort tid siden, vidste vi ikke, hvad det var, som sendte annoncer fra forhandlere til godkendelse, og faktisk blev vi ikke gjort opmærksom på, at et indlæg skulle godkendes, så de har bare stået og ventet, uden at vi vidste det.
   Det var selvfølgelig HELT uacceptabelt.

   Det er først for kort tid siden, at programmet er opsat, så information om, at et indlæg skal godkendes er endt hos de ansvarlige for driften af forum.
   De indlæg der skulle godkendes havde det fællestræk, at de indeholdt flere links. Dette fik mig til at spekulere på, om det var antallet af links, der udløste behovet for en godkendelse.
   Vores overprogrammør har nu bekræftet, at et netop forholder sig således. Hvis et indlæg indeholdt flere end to links, blev det sendt til godkendelse.
   Hvorfor blev de så det? Jo, det blev indlæggene ud fra den formodning, at det var spam, da netop flere links ofte er et af de typiske karakteristika for spam.
   Sådan er WordPress indrettet.

   Nu har vi imidlertid stor tillid til dem, der er tilmeldt Astro-Forum, og der har siden det nye forum blev etableret ikke været spam af nogen art, og derfor mener vi, at det er overkill at have en opsætning der reagerer, når der er flere end 2 links i et indlæg. Derfor at grænsen sat til 20 links for fremtiden.

   Vi beklager de ulemper det har haft for vores annoncører, og regner med problemfri drift omkring annoncer, eller andre indlæg, som indeholder op til 20 links.

   Indlæg med over 20 links vil blive sendt til godkendelse, men lad os se, hvordan det går.

   mvh
   Forumadministrationen

   TOC Observatory - "http://tocobs.org -14.5″ – f:4,2 Newt - Atik383 - ZWO2600-mono – SXV H9 - QHY8L-color - SkyWatcher 80 mm ED refraktor - 60 mm F:6 apocromat - TAL Apolar 125 f : 7,5.

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.