Retningslinjer (LÆS FØRST)

Fora ASTRO-FORUM FORUMNYT, IDEER OG FORSLAG Retningslinjer (LÆS FØRST)

 • Dette emne har 1 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 5 år, 7 måneder siden af biberadm. This post has been viewed 1168 times
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #313201

  jespersoholm4base
  Deltager
   • Asteroid

   Denne post vil tjene som foreløbig retningslinje for bidrag i dette forum. Den vil nok blive redigeret løbende, efterhånden som vi bliver klogere. Men her er de mest presserende pointer:

   1) Lav et nyt emne (topic) for hver ny problemstilling – i stedet for at skrive videre under en andens bidrag. Dette forum handler om konkrete problemer, forslag og ideer. Så hold jer til emnet. Eller lav et nyt. Og helst under en beskrivende overskrift.

   2) Selv om det er nævnt nogle gange: Sitet har IKKE fundet sin endelige form, så skriv blot jeres holdninger, men prøv at være konstruktive. Og prøv at huske, at det nye site ikke er lavet for at generere dig personligt. Og vi forsøger at lytte til gode argumenter. Vi har allerede en lang ønskeliste, men den skal prioriteres. Så giv lyd.

   3) Forummet fungerer i skrivende stund. Og ja, der er masser af plads til forbedringer, men vi har ikke ressourcer til at rette det til før formentlig efter nytår. I mellemtiden kan du påvirke de kommende tilpasninger med gode argumenter her i tråden.

   4) Vi flytter fremover rundt på indlæg, hvis de ikke holder sig til emnet. Fx skal du heller ikke begynder at skrive dine ønsker som svar på dette emne. Opret dit eget nye emne. 🙂

   5) Vi vil også kunne lukke et emne ned, hvis det begynder at skride ud. Så må man oprette et nyt, hvis man havde mere til det senere.

   6) Og endnu engang: Lav en beskrivende overskrift. Prøv at undgå meget brede udladninger her. Det er svært at samle op på bagefter. Skriv meget gerne selvstændige indlæg om hhv ‘læsbarhed’, ‘typografi’, ‘nattesyn’, ‘WordPress’, eller hvad der nu trænger sig på.

    

   #319544

   biberadm
   Admin
    • Main Sequence

    Test af feed-opdatering.

    Dette er min nye signatur. xx

   Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
   • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.