S: Mintron 73S85HP SOLGT…

Fora ASTRO-FORUM KØB & SALG, FORHANDLERNYT S: Mintron 73S85HP SOLGT…

 • Dette emne har 10 svar og 6 stemmer, og blev senest opdateret for 13 år, 9 måneder siden af mejer. This post has been viewed 290 times
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #40829

  hangaard
   • Giant

   Mintron 73S85HP deep sky colour

   Mintron frame -integrere video -kameraer .

   Den nye Mintron kameraer adskiller sig fra tidligere modeller på to væsentlige måder:

   1: De er kun omkring halvdelen af størrelse ( længde ) og er dermed mere bekvemt for tilknytning til omfanget og balancering systemet.

   2: De kan nu integrere op til 256 frames mens de tidligere modeller kunne integrere op til 128 frames . Det giver lysere billeder på maksimalt integration.

   Som før kameraerne output en kontinuerlig video stream , der opdateres med en hastighed bestemmes af niveauet af ramme – integration. Så det viste billede er opdateret omkring hvert 5 sekund , når kameraet er indstillet til maksimal ramme integration. En on -screen display bruges til at oprette kameraer via knapper på bagsiden af kameraet.

   Brug en passende hentningskort , kan AVI filmfiler være fanget på en lav frame – rate og Registax kan bruges til at fremstille et billede fra data. De lave omkostninger AstroVideo software fra COAA kan bruges til at fange billeder på forhånd tidsintervaller og erobrede rammer kan sammenfattes i farten i 32bit FITS filer , eller indgå i en AVI -fil til videre forarbejdning i Registax eller AstroVideo .

   Den video stream output af kameraet kan vises i real- tid på en tv-skærm eller video skærm og kan samtidig optages til video – bånd eller DVD. Optagelser således gjort kan nydes i fremtiden som en måde at se dine billeddata , eller de kan afspilles i en videooptagelse kort som tidligere nævnt for syntese af et stillbillede .

   Med ramme – integration indstillet til høje værdier , kan astronomen se deep-sky objekter i realtid langt lysere end han / hun nogensinde vil se dem i okularet . Det svarer til at tilføje mange inches til blænde af dit teleskop .
   Med den frame- integration slukket , eller lav , kan Mintrons bruges til visning og imaging Månen og planeterne.
   Der er ingen mere tiltalende måde til deling af » okularet ‘ end at se sammen på real-time billeder på en bærbar tv-skærmen, eller direkte på TV i din stue via en lang video bly fra din rækkevidde udefra.

   2000 kr

   Byttes gerne med andet udstyr

   Hangaard2010-07-12 11:48:33

   #40832

   Finn
   Deltager
    • Neutron star

    Jamen Allan, du har da kun haft det i 14 dage, hvad tænker du så på af udstyr ????????

    #40834

    hangaard
     • Giant

     jaa rigtig nok men bare ikke gode venner med den… jeg er nok for nybegynder til den lige meget hvad jeg prøver på med programmer og indstiller den på den ene eller anden måde bliver det samme billede..????

     Hangaard2010-07-11 21:06:42

     #40835

     Finn
     Deltager
      • Neutron star

      Der jo nok et camera i den mere specielle ende, med de telescober du har, samtidig at du er ret ny i faget, vil jeg bestemt anbefale dig et Canon 400D eller 450D, da ville du få skarpe billeder med det samme, inden du køber dig fattig i udstyr, og så senere begynde med det mere avancerede udstyr, for det er ikke så nemt som det både lyder og ser ud til. Finn2010-07-11 21:15:47

      #40840

      tommyf
      Deltager
       • Neutron star

       Eller en god billig gammel brugt DSI eller starshot, de koster intet men performer rigtigt godt, og deres filer er nemme at lære at arbejde med…

       #40844

       Bjørn Sandåker
       Deltager
        • Neutron star

        Finn wrote: Jamen Allan, du har da kun haft det i 14 dage […]

        Det er vel nærmere en uge end 14 dager … Jeg var en af dem der bød på den. Unhappy

        Mvh,
        Bjørn

        #40845

        mejer
        Deltager
         • Super Nova

         Hej Allan

         Jeg tror jeg kender din situation meget godt. Har selv stået i den for ca. 2 år siden.

         Astro fotografering er meget svære end man tror når man er nybegynder. Dermed ikke sagt at det er umuligt, men det kræver tålmodighed, tålmodighed og en god omgang gå på mod.
         Lige et godt råd: Spørg nogle af proferne her inde hvilket udstyr der passer godt til en nybegynder, og dit teleskop. (Og ikke mindst hvad du gerne vil fotografere).

         Bare rolig, de bliver ikke sure over mange eller “dumme” spørgsmål. (Så havde MS halshugget mig for længe siden).
         Hvis du har mulighed for det, så meld dig ind i en astro foto forening. Det har hjulpet mig meget. (Men pas på typer som Finn)Tongue nej spøg til side.
         Hvis man ikke griber det rigtigt an, kan man købe sig fattig i materiale som man alligevel ikke får noget ud af.
         Kom til Starpartyer og få noget konstruktivt og praktisk indput. (Tag dit udstyr med til Starparty, og der er med garanti en eller flere der vil prøve det af, i samarbejde med dig).

         Bare et godt råd fra en, der stadig er nybegynder.Approve

         #40846

         hangaard
          • Giant

          Bjørn så er det jo nu…Wink vis du kan bruge den…??? eller finde ud af den for jeg kan ik..!!!

          #40848

          hangaard
           • Giant

           tror også jeg skal til Starparty så jeg kan lære noget nyt

           #40853

           cjden
           Deltager
            • Planet

            Finn wrote: Der jo nok et camera i den mere specielle ende, med de telescober du har, samtidig at du er ret ny i faget, vil jeg bestemt anbefale dig et Canon 400D eller 450D, da ville du få skarpe billeder med det samme, inden du køber dig fattig i udstyr, og så senere begynde med det mere avancerede udstyr, for det er ikke så nemt som det både lyder og ser ud til.

            Som Finn o.a. skriver, så er der ski ikke så nemt som det ser ud til. Selv har jeg kun taget et par billeder (månen + Saturn) som har krævet en del timer ude i kulden med kamera og teleskop, efterfulgt at flere time med et billedbehandlingsprogram – så der ligger ofte (og måske især i starten) mange timers arbejde bag et billed. Tålmodighed, øvelse og opbygning af viden er et must

            Hvad valg af kamera angår, så er jeg selv startet med et Qcam 5 (Fra AstroQcam). AstroQcam har en rigtig god support, og er super hjælpsom, og så var Qcam5 det billigste at starte op med. Den dag jeg så mestre fototeknikken nok til at investere i et mere kostbart kamera, ja så kan det lille Qcam5 så benyttes til guidecam.

            Da jeg på ingen måde når de øvrige i dette forum til knæene hvad Astrofotografering angår, så vil jeg blot nøjes med at foreslå dig at starte med et billigt og enkelt kamera, og så med tålmodighed lære den teknik der skal til. Uden den fototekniske viden risikerer du blot (som Finn nævner..) at arbejde dig igennem det ene kostbare kamera efter det andet uden at få glæde af dem…

            Pøj pøj i din fortsatte jagt

            Meade LS6 ACF
            Astro 2" Diagonal / Meade monitor / Stella Wi Fi
            Baader Hyperion range of 1.25” eyepiece’s
            Meade XWA 5000 range of 2” eyepiece’s
            and some other stuff to complicate things

            #40862

            mejer
            Deltager
             • Super Nova

             Hangaard wrote:

             tror også jeg skal til Starparty så jeg kan lære noget nyt

             Bare rolig, inden for denne hobby, kan man altid lære noget nyt.

            Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
            • Emnet 'S: Mintron 73S85HP SOLGT…' er lukket for nye svar.