Vægtning af din astronomi.

Fora ASTRO-FORUM OFF TOPIC Vægtning af din astronomi.

 • Dette emne har 7 svar og 7 stemmer, og blev senest opdateret for 15 år, 4 måneder siden af verner. This post has been viewed 1050 times
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2232

  jens
  Deltager
   • Giant

   Denne tråd er affødt af en tidligere tråd Jacob oprettede med andre former for tidsfordriv.

   Jeg kan se at rigtig mange har andre passioner end lige netop astronomien. Jeg har ellers altid troet at jeg var lidt speciel med at have flere forskellige hobbies og dermed tæt på at taksere mig selv som “skizofren”. Men heldigvis – så tegner billedet sig anderledes og det er åbenbart mere normalt end jeg regnede med.

   Så på denne baggrund er jeg blevet temmelig nysgerrig efter at vide hvor mange kræfter i bruger på astronomien målt op mod jeres andre interesser.

   Selv vægtes min astronomi til ca. 25% og min bodybuilding ca. 60%.

   Resten (15%) er fordelt lidt ud på skak, FS2002, dart og læsning af faglitteratur (kost, ernæring, mental træning, psykologi, filosofi, eksistentialisme, træningsprincipper, Golden Age of Ironmen, management, NLP . . .)

   Værsågod at stemme løs kære venner Smile

   Kommentér gerne jeres vægtning.

   Jens2008-10-12 13:29:04

   #2235

   tommyf
   Deltager
    • Neutron star

    HAr som også prøvet det meste, hangglidning, faldskærm, FS lige fra starten til nu,Wink Men har nu stort set stoppet alt andet, for jeg kan slet ikke få astronomi til at passe godt ind i min tid i forvejen.

    #2297

    jens
    Deltager
     • Giant

     Indtil videre er der to der har denne hobby som sin altopslugende interesse.

     Meget interessant.

     Tendensen er åbenbart, at astronomien deles ligeligt mellem andre interesser.

     Havde vejret herhjemme været langt bedre, ville astronomien ligge med en højere prioritering for mit vedkommende.

     #2298

     ksondergard
     Deltager
      • Giant

      Desværre må jeg melde mig under 1-20%, ikke fordi jeg ikke har lyst til at bruge mere tid på astro, men pga. udstyrets placering er i sommerhuset…. Unhappy

      #2299

      mr.mox
       • Nova

       For mig blomstre de fosrkellige hobbies op i perioder. For et par år siden brugte jeg en masse tid på at bygge Legorobotter, det gør jeg næsten ikke mere. Bridge spiller jeg slet ikke i år (kun som substitut) – sidste år spillede jeg ugentligt i klubben og deltog i distriktsturneringer. Det skal nok komme igen. Astronomi ligger højt på listen i øjeblikket, men har jo næsten heller ikke brugt tid på det hen over sommeren

       #2368

       mstauning
       Deltager
        • Black Hole

        Må indrømme at Astro nok kun er en 80% af min fritid 🙂

        Flight Sims får slet ikke den tid de burde, det samme med cyklen…
        #2372

        mhansen
        Deltager
         • Nova

         Min tid til mine hobbies er nok lidt svær at gøre op på. Jeg brugte i sin tid også rigtig meget tid på min bodybuilding og var nede og træne minimun 4 gange om ugen og gerne 1½ time af gange. Nu er det desværre blusset lidt ned, hvilket så også kan ses, især omkring midterregionen. Hehe. Det må jeg så se at få taget mig sammen og få ændret på.

         Jeg bruger nok forholdsvis meget tid på Astronomien, i og med, at når jeg ikke er ude og observere/fotografere, hvilket jo desværre sker ret tit i disse egne af kloden, så bruger jeg den resterende tid på at læse Kvant, astrofysik, fysik, kemi og lign. Alt sammen noget som på et eller andet plan kan føres tilbage til Astronomien.

         Så jeg havner nok også, alt i alt, ligesom MS oppe på en 70-80% af tiden.
         #2505

         verner
          • Moon

          Jeg kunne ikke helt finde ud af, hvor jeg skulle placere mit kryds…

          Bl.a. fordi Astronomi ikke helt kan få al den tid som jeg godt vil give den (på grund af vores dejlige vejr :-)) og nogle af mine andre hobbies kan sagtens (og kun) udøves i dagslys. Men, rent kroner-øre mæssigt er der ikke tvivl om, at det er her den store lidenskab er 🙂

          (For the record: Mine hobbies er bl.a. (i tilfældig orden): Golf, Dart, Astrofoto, Computer, Frimærker, Modeltog, Elektronik, Musik (spiller selv)….)

          Verner

         Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
         • Emnet 'Vægtning af din astronomi.' er lukket for nye svar.